VERSTAND OP NUL
16865
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16865,page-child,parent-pageid-15785,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

VERSTAND OP NUL EN GOED NADENKEN

Andy Marcelissen staat er om bekend dat ie met veel woorden niks kan zeggen.

VERSTAND OP NUL EN GOED NADENKEN

Andy Marcelissen staat er om bekend dat ie met veel woorden niks kan zeggen.

VERSTAND OP NUL EN GOED NADENKEN

Andy Marcelissen staat er om bekend dat ie met veel woorden niks kan zeggen. U staat er dan ook van te kijken hoe weinig er tijdens zijn voorstelling wordt gezegd als hij het presteert om dat twee uur vol te houden.

Gedurende de show zijn er nul momenten dat U denkt: Nú heeft hij een mening, nú weet ik waar hij het over heeft, dáár heeft hij een punt. Dat komt nul keer voor. Dat is écht heel weinig. En dat is dan gemakshalve nog naar boven toe afgerond ook. Kunt U nagaan. Geen enkele keer dus. Dat moet U voor de aardigheid eens maal tien nemen. Dan zit U nog steeds op nul te koekeloeren. Daarom één wijze raad: Nooit maal tien nemen!

Andy Marcelissen voorkomt dat er teveel wordt gezegd, op een dusdanige manier dat
iedereen snapt dat er wel degelijk iets gezegd wordt. Maar dan zo, dat het geen enkele zin heeft om te proberen te begrijpen dat er iets duidelijk gemaakt is. Snapt U?

Andy Marcelissen probeert ook bij zijn nieuwe voorstelling weer zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven. Ervaring heeft uitgewezen dat dat een hoop tijdwinst oplevert.

Met zijn eerste voorstelling ‘Dichter bij ’t Volk’ zette Andy Marcelissen de toon voor de gehanteerde humor, die hij in zijn tweede show naadloos over laat lopen.

MENSEN OVER ANDY

Welke theatershows heeft Andy nog meer?

DICHTER BIJ ‘T VOLK

Het was zijn eerste one man-programma waarin hij zijn publiek verraste met lieftallige onzin, afgrijselijke kitsch, grandioze kolder en gortdroge flauwiteiten, pure poëzie en zijn inmiddels befaamde Larie-gedichten. Hij doet dit met zoveel onweerstaanbare opgetogenheid en schijnbare moeiteloosheid, dat ook de hardnekkige ernst eronder smelt…

NOG GEEN GENOEG VAN ANDY?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tI am text block. Click edit button to change