Theater
15785
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15785,page-parent,bridge-core-2.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

THEATER

Naast tonprater en dichter is Andy ook theatermaker. Na de voorstellingen ‘Dichter bij het Volk’ (2013-2015), ‘Verstand op Nul’ (2016-2017), ‘Hij komt, hij komt!’ (2019-2020), staat zijn vierde programma ‘Op Verzoek’ al op het programma.

THEATER

Naast tonprater en dichter is Andy ook theatermaker. Na de voorstellingen ‘Dichter bij het Volk’ (2013-2015), ‘Verstand op Nul’ (2016-2017), ‘Hij komt, hij komt!’ (2019-2020), staat zijn vierde programma ‘Op Verzoek’ al op het programma.

hijkomt-tumb-2022

HIJ KOMT, HIJ KOMT!

Slecht slapen, weinig eetlust, buikpijn, hoofdpijn, plotselinge koortsaanvallen, overspannen of superdruk gedrag; het zijn allemaal herkenbare symptomen die zich manifesteren rond Sinterklaas en Kerst. En die treffen niet eens alleen overgevoelige kinderen; ook een nuchter zieltje kan behoorlijk op tilt slaan. Hoe blijft de feestmaand feestelijk? Hoe houden we het vrolijk? Deze voorstelling dus.

POPPENKAST

Mocht u een hekel hebben aan Johan Derksen, kwam u superlatieven tekort over onze Songfestivalinzending, vond u het schan-da-lig wat Marc Overmars heeft uitgespookt en kunt u de namen van Marco Borsato, Ali B., John de Mol junior en Louis van Gaal niet meer horen, dan heb ik één wijze raad: Ga iets leuks doen.

OP VERZOEK

Queen Elizabeth is sinds de middeleeuwen vorstin van het Verenigd Koninkrijk, Sjaak Swart voetbalt al 250 jaar voor Ajax en tonpater Andy Marcelissen staat al sinds mensenheugenis in de ton. We weten niet beter. Het is net zo vanzelfsprekend als ademen.

Andy in het theater”

Marcelissen trekt met zijn uitvoeringen door het Brabantse en Limburgse land. Hij benadert zijn publiek op een luchtige, terloopse wijze. Achter het spontane enthousiasme en de schijnbare achteloosheid, schuilt een ongeleide gretigheid. Kolder, zang, kippenvel, op het randje, over het randje, absurditeit. In de voorstellingen van Andy Marcelissen zit alles.

Andy Marcelissen is een humorist in hart en nieren. Dat heeft hij bewezen als tonprater, conferencier, tv-weerman Henk Huppelschoten en als Dichter des Larielands. De combinatie van dit alles heeft geleid tot zijn succesvolle theaterprogramma’s.

MENSEN OVER ANDY

NOG GEEN GENOEG VAN ANDY?

Dan kunt u nog op het gemak nagenieten van zijn boekjes.