Ceremonie met een vette knipoog
17451
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17451,bridge-core-2.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

CEREMONIE MET EEN VETTE KNIPOOG

Trouwambtenaar Andy Marcelissen is niet zo van het ouderwetse concept. Hij doet het op zijn manier en die wijkt af van het traditionele. Als nieuwerwetse trouwambtenaar wil hij een andere kijk op de trouwceremonie geven. Het is vaak de aanzet van een vrolijke dag en hij ziet het als zijn taak dat over de plechtigheid tot in de eeuwigheid positief wordt nagesproken.

Het aanstaande bruidspaar kan er dus vanuit gaan dat de humor bij de bruiloft centraal ligt. Men kan een zeer informele ceremonie verwachten met veel interactie en een hoogwaardig getint persoonlijk verhaal, zonder daarbij de bijbehorende protocollen over te slaan.

Ik vind iedere bruiloft een uitdaging

Andy Marcelissen: ‘Ik vind iedere bruiloft een uitdaging. Telkens weer een uniek verhaal met de bijbehorende uitzonderlijke anekdotes, de onvermijdelijke verdrietjes, de vanzelfsprekende familieruzietjes en onbespreekbare taboes. De kunst is om het allemaal op een geraffineerde humorvolle wijze te benoemen of op een subtiele manier te omzeilen. Ik laat me meevoeren in de emoties en kan het soms amper droog houden, maar weet vaak in een vingerknip de lach weer op de gezichten terug te toveren. De lach zal het ten alle tijden winnen van de onontkoombare tranen.’

Elkaar het jawoord geven als teken van liefde en trouw en daarmee tot uitdrukking brengen dat het huwelijk een samenlevingsovereenkomst is om elkaar gelukkig te maken. Het is een bezegeling, om een toekomst vol rozengeur en secondelijm tegemoet te kunnen zien.

Andy Marcelissen: ‘Ik ben eigenlijk het mooiste geschenk dat het bruidspaar elkaar kan geven.’

MENSEN OVER ANDY

WILT U ANDY OP UW BRUILOFT?

Neemt u dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.