OUDEJAARSVOORSTELLING: POPPENKAST
17672
post-template-default,single,single-post,postid-17672,single-format-standard,bridge-core-2.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

OUDEJAARSVOORSTELLING: POPPENKAST

Mocht u een hekel hebben aan Johan Derksen, kwam u superlatieven tekort over onze Songfestivalinzending, vond u het schan-da-lig wat Marc Overmars heeft uitgespookt en kunt u de namen van Marco Borsato, Ali B., John de Mol junior en Louis van Gaal niet meer horen, dan heb ik één wijze raad: Ga iets leuks doen. In alle andere gevallen zeg ik: Ga iets leuks doen en kom naar ‘Poppenkast’! Een terugblik op 2022.

Op 28-29-30 december in theater De Schelleboom in Oosterhout. Andy Marcelissen | Poppenkast | oudejaars 22 | 30dec – De Schelleboom