Andy Marcelissen | Entertainment | DRUKKE TONPRAATAGENDA
17110
post-template-default,single,single-post,postid-17110,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

DRUKKE TONPRAATAGENDA

DRUKKE TONPRAATAGENDA

Andy Marcelissen reist de komende maanden weer van tonpraatevenement naar Pronkzitting. Grote plaatsen en carnavalsbolwerken worden aangedaan, zoals o.a. De Kieveloeët in Meijel, Lachenderwies in Roermond, Illuster Bruurschap in Oss, Gala der Spartanen in Beek en Donk, De Hellevègers in Goirle, Keiepaol in Someren-Heide, Spurriezeiers in Stiphout, Keiebijters in Helmond, Houtse Kluppels in Mierlo-Hout, Vattebieren in Berkel Enschot, Geldropse Jagers in Geldrop, Dwèrsklippels in Nuenen, Los Zandt in Oirschot, De Kwakzalvers in Veldhoven en De Vergulde Lampekap in Eindhoven.